TODAY's SPECIAL Κάθε μέρα ένα προιόν σε έκπτωση
Ανακάλυψέ το

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

-15% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
με την εγγραφή σας στο newsletter της Folli Follie

H FOLLI FOLLIE ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ KIDS COMPANY

Η Folli Follie παρουσίασε, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Λονδίνο, τη νέα συλλεκτική limited edition συλλογή που δημιούργησε για να υποστηρίξει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Kids Company. Η Folli Follie, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Kids Company Camilla Batmanghelidjh και το γνωστό μοντέλο Erin O’Conor υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο ανανεωμένο κατάστημα του διεθνούς brand στη New Bond Street.

Εκπρόσωποι της μόδας, του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Folli Follie και έδωσαν το παρόν στην επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής συλλογής που παρουσίασε η Erin O’ Connor. Ο χώρος διαμορφώθηκε ειδικά για εκείνη την ημέρα, και υποδέχτηκε εκλεχτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι κ.κ. Amber Atherton, Camilla Rutherford, Jade Parfitt, Yasmin Mills, Ben Grimes, Olivia Lee, Portia Freeman, Laura Jackson και Kyla La Grange. Στον πρώτο όροφο του καταστήματος, τα παιδιά διασκέδασαν απολαμβάνοντας τις εκπλήξεις που τους επεφύλασσε η Folli Follie.

Ακολουθώντας το mantra του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘Love is all it takes’, η Folli Follie σχεδίασε εκ νέου την iconic συλλογή Heart4Heart, υιοθετώντας το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του οργανισμού, και προσφέρει μέρος των εσόδων για την υποστήριξη του έργου του Kids Company. Η συλλογή διατίθεται ήδη αποκλειστικά στα σημεία πώλησης της Folli Follie στη Μεγάλη Βρετανία καθώς online.

Η κα Καίτη Κουτσολιούτσου, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Folli Follie, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Kids Company και ευχόμαστε ότι με την υποστήριξή μας, ο οργανισμός θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο του να υποστηρίζει τα παιδιά σε ανάγκη. Ο Όμιλος Folli Follie επενδύει σε μακροχρόνιες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καλύπτοντας ανάγκες σχολείων, μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανισμών που υποστηρίζουν παιδιά, το πιο σημαντικό μέρος της κοινωνίας.»

Η κα Camila Batmanghelidjh, ιδρυτής του Kids Company δήλωσε, «Η γενναιοδωρία της Folli Follie καθώς και η δέσμευσή της στην υποστήριξη ευάλωτων παιδιών και νέων του Λονδίνου μας έχει συγκινήσει πολύ. Η “Heart4Heart” συνεργασία θα μας βοηθήσει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά, πολλά από τα οποία υποφέρουν από ανυπολόγιστα ψυχικά τραύματα. Με την γενναιόδωρη υποστήριξη της Folli Follie, μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας ελπίδα και αγάπη στα παιδιά που υποστηρίζουμε.»

More Great Reads

Ο ΌΜΙΛΟΣ FF GROUP ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BASELWORLD 2015. Η FOLLI FOLLIE,  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Μάρτιος 12, 2015

Ο ΌΜΙΛΟΣ FF GROUP ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BASELWORLD 2015. Η FOLLI FOLLIE, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Ο Όμιλος FF Group για ακόμη μια χρονιά κατέκτησε τον κόσμο των ρολογιών στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld. Από τις 19 έως και τις 26 Μαρτίου, η Folli Follie έδωσε δυναμικό «παρών» στην πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο, παρουσιάζοντας τις νέες εντυπωσιακές Swiss Made συλλογές ρολογιών, και ορίζοντας τις τάσεις σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η FOLLI FOLLIE ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ “SOS FOUNDATION”  ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
Οκτώβριος 30, 2014

Η FOLLI FOLLIE ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ “SOS FOUNDATION” ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Folli Follie παρουσίασε, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Μαδρίτη, τη συλλεκτική συλλογή κοσμημάτων SOS Folli Follie, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας στήριξης στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “SOS Foundation” της Ισπανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
back to top
ΚΛΕΙΣΙΜΟ