ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

-15% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
με την εγγραφή σας στο newsletter της Folli Follie

H FOLLI FOLLIE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΒΙ)

Η Folli Follie συμμετείχε δυναμικά στα δύο συνέδρια που αφορούσαν στο βιομηχανικό σχέδιο στην Ελλάδα και τα οποία διοργάνωσε ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με τον Κοινοτικό Οργανισμό ΟΗΙΜ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με τίτλο «good design = good business», σκοπός της πρωτοβουλίας του OBI υπήρξε η ενημέρωση και η ενθάρρυνση, τόσο των σχεδιαστών, όσο και των επιχειρήσεων για δημιουργία και χρήση βιομηχανικών σχεδίων, καθώς και η ευρύτερη ανάπτυξη και προώθηση του design στην Ελλάδα.

Η Folli Follie, έχοντας υιοθετήσει μια δυναμική πολιτική κατοχύρωσης των βιομηχανικών σχεδίων της σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, δεν θα μπορούσε να λείπει ως παράδειγμα καλής πρακτικής από το διπλό συνέδριο του ΟΒΙ. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον καινοτόμο σχεδιασμό και τη χρήση πρωτοποριακών υλικών στα προϊόντα της, η Folli Follie ήδη από το 1997 αξιοποιεί την κατοχύρωση των σχεδίων της ως ένα εργαλείο ενίσχυσης της φήμης, της αναγνωρισιμότητας και της επιτυχίας των προϊόντων της.

Ο κ. Γιώργος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, εκπροσώπησε την Folli Follie στο συνέδριο της Αθήνας και ως μέρος της ομιλίας του σχολίασε: «Ακολουθώντας την νομοθεσία και με τη βοήθεια του ΟΒΙ καταφέραμε ακόμα και σε ένα τόσο δύσκολο είδος, όπως το κόσμημα και το ρολόι, που αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο αντιγραφής και παραποίησης, να κατοχυρώσουμε τα σχέδια μας προφυλάσσοντας σε μεγάλο βαθμό την εταιρεία από αντιγραφές». Και συνέχισε: «Μέρος της παγκόσμιας επιτυχίας της Folli Follie οφείλεται στην έγκαιρη ανάπτυξη της συνείδησης της βιομηχανικής ιδιοκτησίας των σχεδίων και των εμπορικών σημάτων της ως εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης και φήμης και ιδιαιτέρως σε μία έντονα ανταγωνιστική και σύγχρονη παγκόσμια αγορά».   

Στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης την Folli Follie εκπροσώπησε η κα Βίκυ Αναγνωστοπούλου, Διευθύντρια Προμηθειών του Ομίλου Folli Follie.

More Great Reads

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET
Ιούνιος 3, 2015

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET

Με ένα μοναδικό πάρτι γιόρτασε η Folli Follie, το γνωστό lifestyle accessory brand, το άνοιγμα του νέου εντυπωσιακού flagship καταστήματος, στον πιο δημοφιλή εμπορικό προορισμό του Λονδίνου, την Oxford Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG
Νοέμβριος 5, 2014

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG

Ο πιο κεντρικός και πολυσύχναστος σταθμός της πόλης συντονίζεται στους ρυθμούς της Folli Follie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
back to top
ΚΛΕΙΣΙΜΟ