ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

-15% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
με την εγγραφή σας στο newsletter της Folli Follie

Η FOLLI FOLLIE ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Η Folli Follie πάντοτε με γνώμονα την ιδιαιτερότητα της καθεμίας από τις 24 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, αναπτύσσει ένα στοχευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Σ’ αυτό το πλαίσιο, στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή τα Special Olympics Ελλάς, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Adopt an athlete», υιοθετώντας έναν αθλητή. Οι αθλητές των  Special Olympics Ελλάς, έχουν αποδείξει ότι η δύναμη της ψυχής και η ατέρμονη αγάπη για την Ελλάδα αποτελούν γι’ αυτούς πηγή έμπνευσης και διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη του στόχου τους.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και χαράς, η ειδική εκδήλωση που παρέθεσαν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς, κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τιμήν των Χορηγών και Υποστηρικτών της Ελληνικής Αποστολής Special Olympics. Ο κύριος Τζώνη Βούτσας, Vice President, International Division του Ομίλου Folli Follie, παρέλαβε το χορηγικό βραβείο, εκφράζοντας το σεβασμό του Ομίλου απέναντι στην πολύτιμη προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών Special Olympics.  

Το πρωί της επόμενης ημέρας, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου η λαμπρή Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Χ Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics PyeongChang 2013. Μετά την ολοκλήρωση της Αφής ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία, της οποίας τελικός προορισμός είναι η Σεούλ.   

Στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, η Ελλάδα θα συμμετέχει με 55μελή Αποστολή με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος στα αθλήματα: Αλπικό Σκι (Alpine Skiing), Σκί Αντοχής (Cross Country Skiing), Αγώνες Δρόμου σε χιονοβατήδες (Snowshoeing) και Unified χόκεϋ επί δαπέδου (Floor Hockey).  

Αναλυτικά, η σύνθεση της Ελληνικής Αποστολής περιέχεται στην Επίσημη Ιστοσελίδα www.specialolympicshellas.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τη σελίδα των Special Olympics Ελλάς στο facebook http://www.facebook.com/#!/SpecialOlympicsHellas

More Great Reads

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET
Ιούνιος 3, 2015

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET

Με ένα μοναδικό πάρτι γιόρτασε η Folli Follie, το γνωστό lifestyle accessory brand, το άνοιγμα του νέου εντυπωσιακού flagship καταστήματος, στον πιο δημοφιλή εμπορικό προορισμό του Λονδίνου, την Oxford Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG
Νοέμβριος 5, 2014

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG

Ο πιο κεντρικός και πολυσύχναστος σταθμός της πόλης συντονίζεται στους ρυθμούς της Folli Follie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
back to top
ΚΛΕΙΣΙΜΟ