ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

-15% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
με την εγγραφή σας στο newsletter της Folli Follie

Η FOLLI FOLLIE ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ABU DHABI ΑL WAHDA MALL

«Η Folli Follie διαθέτει δυναμική παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήδη από το 2005 με σημεία πώλησης στις μεγαλύτερες πόλεις, όπως το Dubai και το Al Ain. Ακολουθώντας μια συνεχώς ανοδική πορεία, πλέον είμαστε έτοιμοι να συστήσουμε και στους καταναλωτές του Abu Dhabi την μοναδική εμπειρία shopping της Folli Follie», δήλωσε ο κύριος Γιώργος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie. Και συνέχισε: «Με την επέκταση στην Μέση Ανατολή να αποτελεί άρρηκτο μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής μας, η Folli Follie πλέον εξασφαλίζει παρουσία σε ένα μέρος του κόσμου με εντυπωσιακή αγοραστική δύναμη».   

Σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο fashion-oriented εμπορικά κέντρα του Abu Dhabi, το νέο κατάστημα της Folli Follie είναι άνετο και διαθέτει αρχιτεκτονική φιλική προς τον επισκέπτη, όπως όλα τα καταστήματα Folli Follie στον κόσμο. Αντανακλώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Folli Follie και το παγκόσμιο style concept που διέπει τα καταστήματα, στο νέο κατάστημα στο Abu Dhabi κυριαρχούν οι fashion χρωματικοί τόνοι του πορτοκαλί και του λευκού που αναδεικνύουν και φιλοξενούν τις μοναδικές συλλογές της Folli Follie. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η αισθητική του καταστήματος περιλαμβάνουν κινούμενα πάνελ που αναδεικνύουν τα προϊόντα, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη εμπειρία shopping. 

Με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Abu Dhabi, η Folli Follie στοχεύει να γίνει η αγαπημένη μάρκα των καταναλωτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  

More Great Reads

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET
Ιούνιος 3, 2015

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET

Με ένα μοναδικό πάρτι γιόρτασε η Folli Follie, το γνωστό lifestyle accessory brand, το άνοιγμα του νέου εντυπωσιακού flagship καταστήματος, στον πιο δημοφιλή εμπορικό προορισμό του Λονδίνου, την Oxford Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG
Νοέμβριος 5, 2014

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG

Ο πιο κεντρικός και πολυσύχναστος σταθμός της πόλης συντονίζεται στους ρυθμούς της Folli Follie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
back to top
ΚΛΕΙΣΙΜΟ