ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

-15% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
με την εγγραφή σας στο newsletter της Folli Follie

Ο EΠΙΣΗΜΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ ΤΟΥ SPETSES CLASSIC YACHT RACE 2013 ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΙΝΑ

Από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου το κοσμοπολίτικο πρόσωπο των Σπετσών έλαμψε, καθώς το Spetses Classic Yacht Race προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων φίλων της ιστιοπλοΐας και κατέστησε το όμορφο νησί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Folli Follie, ως Επίσημος Χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Race 2013, παρακολούθησε κάθε λεπτό του συναρπαστικού αγώνα και παρουσίασε το συλλεκτικό ρολόι Regatta αφιερωμένο στη διοργάνωση, προβάλλοντας το αληθινό πνεύμα ενός περιπετειώδους καλοκαιριού. 

Το συλλεκτικό ρολόι Regatta της Folli Follie έγινε το must-have αναμνηστικό αντικείμενο του αγώνα και κόσμησε τους καρπούς πολλών πληρωμάτων, αλλά και κόσμου που ταξίδεψε στις Σπέτσες για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Κάποιοι τυχεροί πρόλαβαν να επιλέξουν και τον αγαπημένο τους αριθμό από τα 200 συλλεκτικά αριθμημένα ρολόγια φορώντας το «γούρι» τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μέρος των εσόδων του ρολογιού υποστήριξαν τους κοινωφελείς σκοπούς του Spetses Classic Yacht Race 2013 και δόθηκαν για την αναπαλαίωση και αναστήλωση των κωπηλατικών βαρκών της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής, από τον Σύλλογο Καραβομαραγκών «Αγαμέμνων». 

Στο πλαίσιο της χορηγίας στο Spetses Classic Yacht Race 2013, η Folli Follie φιλοξένησε μια μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή από Κίνα σε μια ευρύτερη προσπάθεια προβολής του σύγχρονου προσώπου της Ελλάδας στην Κίνα. Η Folli Follie κάλεσε τα μεγαλύτερα Κινεζικά τηλεοπτικά δίκτυα και τα πιο σημαντικά lifestyle έντυπα της χώρας που επισκέφθηκαν την Ελλάδα, για να γνωρίσουν τη χώρα μας και να καλύψουν την Regatta των Σπετσών. Μέσα από μια συνέντευξη με την Υπουργό Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, και μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα σε Αθήνα και Σπέτσες η κουλτούρα και το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, η αίγλη των ελληνικών θαλασσών και η ομορφιά των Σπετσών ταξίδεψαν στην Κίνα μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της Folli Follie.

 «Οι Κινέζοι δημοσιογράφοι αναχώρησαν για την χώρα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αθήνα και τις Σπέτσες και ενθουσιασμένοι με το διαφορετικό και σύγχρονο πρόσωπο της χώρας μας που γνώρισαν τις ημέρες που πέρασαν μαζί μας. Στον Όμιλο Folli Follie είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να σηκώσουμε την σημαία της Ελλάδας σε κάθε χώρα από τις 28 όπου δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε σχετικά Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.  

More Great Reads

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET
Ιούνιος 3, 2015

Η FOLLI FOLLIE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ OXFORD STREET

Με ένα μοναδικό πάρτι γιόρτασε η Folli Follie, το γνωστό lifestyle accessory brand, το άνοιγμα του νέου εντυπωσιακού flagship καταστήματος, στον πιο δημοφιλή εμπορικό προορισμό του Λονδίνου, την Oxford Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG
Νοέμβριος 5, 2014

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ BEST-SELLING ΡΟΛΟΙ WATCHALICIOUS ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ TRAVELLATOR ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ HONG KONG

Ο πιο κεντρικός και πολυσύχναστος σταθμός της πόλης συντονίζεται στους ρυθμούς της Folli Follie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
back to top
ΚΛΕΙΣΙΜΟ